Asiakas
kokemukset

Asiakas
kokemukset

Asiakkaat eivät ole vain tyytyväisiä, vaan valmennusten avulla he saavat oikeita upeita tuloksia. Tässä osiossa annetaan ääni valmennustemme asiakkaille, jotka pääsevät itse kertomaan matkastaan valmennusten parissa, puhumaan omista tuloksistaan sekä jakamaan kokemuksiaan menetelmästä.Tervetuloa kuuntelemaan mitä asiakkaillamme on sanottavaa!

ASIAKAS
HAASTATTELUT

5/5

Saana Pietilä

Kuala Lumpur, Malesia

5/5

Tero Siukkola

Hyvinkää, Suomi

5/5

Tanja Karhatsu

Tervo, Suomi

5/5

Heini Lind

Vantaa, Suomi

5/5

Sonja Angeria

Ylitornio, Suomi

5/5

Merja Lindroos

Hämeenlinna, Suomi

5/5

Kati Hoffström

Turku, Suomi

5/5

Linda Lensu

Karkkila, Suomi

ENNEN JA JÄLKEEN

Aloitin keto ruokavalion, kun vauvani oli neljän kuukauden ikäinen. Alussa en juuri saanut tulolsia, koska en tiennyt mitä oikeasti tehdä. Vasta liityttyäni mukaan Keto kickstart -valmennukseen aloin saamaan tuloksia. Sain kaikki oikean ohjeistukset, reseptit ja tuen käyttööni.

 
Olen pudottanut 8 kg ja kadottanut 16cm vyötäröltäni. Vauvani täytti juuri vuoden, ja olen takaisin samoissa mitoissa, kuin ennen raskautta. Oikeastaan jopa koon pienempi.
 
Voin lämpimästi suositella Keto Kickstarttia kaikille. Vihaan dieettejä, mutta tämä ei todellakaan tunnu sellaiselta. Tämä on elämäntapa, jossa saat syödä herkullisia ruokia, joiden ansiosta sinusta tulee terveempi, vahvempi ja onnellisempi. 

Henna Pollard

Paras asia, joka minulle on tapahtunut, on tämä elämäntapa. Olen pudottanut todella paljon painoa ja vartaloni on muuttunut paljon. Tärkeimpänä asiana kuitenkin, tunnnen itseni terveeksi ja hyvinvoivaksi ensimmäistä kertaa elämässäni. 

Olen noudattanut ohjelmaa jo yli vuoden ja enkä aio lopettaa. Minulla on vielä ylä- ja alamäkiä, mutta tunnen itseni terveemmäksi kun syön oikein. Minulla on enemmän energiaa, ei vatsavaivoja, ihoni on hämmästyttävän hyvässä kunnossa, voin syödä maukkaita ruokia ja samaan aikaan pudottaen painoa.

Saana Pietilä

Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 
 
Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.
Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa.
 
Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu 💖 💖 💖

Niina Ukkonen

Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.
 
Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.
 
Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole. 
 
Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi ❤️

Sanna Havurinne

Liittyminen Keto Kickstart -valmennukseen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen löytänyt ruokavalion, joka kulkee varmasti mukanani lopun elämää. Pääsen vihdoin myös käyttämään vaatteita, joita ajattelin, että eivät enää koskaan mahdu päälleni. 

 
Olen niin kiitollinen Annille, Fredulle ja koko Kickstart yhteisölle. Tämä jengi on kuin toinen perhe minulle. 

Tytti Meier

Valokuvien välissä on alle vuosi. Aloitin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, mutta tämän ohjelman avulla tulokset alkoivat löytyä ennätysvauhtia. Painoa olen pudottanut jo yli 25kg ja elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Nukun paremmin, olen energisempi ja mieleni on kirkkaampi. 

 
Tämä ohjelma on mieletön ja mielestäni on aivan uskomattoman upeaa, että voin laihtua syömällä ruokia, joita rakastan. Keto kickstartin yhteisö ja valmentajat, jotka aina puskevat eteenpäin ovat paras asia ikinä. Nämä ihmiset todella välittävät sinusta😍

Riina Karhu

Aika huisia, nimittäin se että ulkoisen muutoksen lisäksi olen päässyt purkamaan lääkityksiä, joita pitkän sairastamisen aikana minulle kasapäin määrättiin. Kortisoni oli varmasti yksi pahimmista ja vaikutti valtavasti painonnousuun ja turvotuksen lisääntymiseen. Olen nyt päässyt kokonaan eroon kortisonista, reumalääkkeestä, sekä verenpainelääkkeestä! 

 
Aloitin Keto Kickstart-valmennuksen oppien mukaisen ruokavalion elokuussa 2018 ja huimia tuloksia olen saanut Annin @annisirvio.fi ja Fredun @fredusirvio materiaaleja opiskellessa. En voisi olla tyytyväisempi

Kati Hoffström

SOSIAALINEN MEDIA

Markus Lundström
Markus Lundström
Read More
Paras nettivalmennus ikinä!
Tanja Karhatsu
Tanja Karhatsu
Read More
Elämäni pelastus! 🙏🏻💙 Monta sairautta selätetty, kuten fibromyalgiasta johtuvat kivut, ibs, adenomyoosi ym. ja painokin tippunut mukavasti. Paras päätös koskaan! ♥️
Anna-Leena Pihlajamäki
Anna-Leena Pihlajamäki
Read More
Aivan parasta! Kyllä elämä alkoi uudestaan tämän aloittamisen jälkeen!
Minna Rajala
Minna Rajala
Read More
Loistava valmennus! Olo energinen ja rasva palaa, bonuksena ihanan kannustava ryhmä ❤️
Raisa Kastell-Blom
Raisa Kastell-Blom
Read More
Asiantuntevaa, huolehtivaa ja kannustavaa ohjausta. En olisi uskonut, että voin vielä voida näin hyvin. KIITOS ❤️
Previous
Next
Ira Ruskio
Ira Ruskio
Read More
Ei voi edes sanoin kuvailla miten huikee juttu tää valmennus on!💕 Tämän helpommaksi ei voi valmennusta enää saada, eli vahva suositus👍🏻👍🏻 Ja tulokset aivan huikeita!!!
Emilia Hautakorpi
Emilia Hautakorpi
Read More
Jojoilua ravinnon parissa monet monet vuodet. Tähän loppui ravinnon, painon ja olotilan jojoilut!
Hanna Portimo
Hanna Portimo
Read More
Paras valmennus ikinä. ❤️ Suosittelen ihan kaikille.
Johanna Kangas
Johanna Kangas
Read More
Yksi elämäni parhaimmista päätöksistä oli lähteä mukaan Keto Kickstart-valmennukseen. Olen ollut erittäin tyytyväinen.
Tytti Meier
Tytti Meier
Read More
Paras valmennus jota olen koskaan käynyt! Elämäni muuttui täysin!! Kiitos Keto Kickstart!!
Tero Siukkola
Tero Siukkola
Read More
Fyysinen muutos -20kg syksystä 2017. Henkinen muutos 2018 vielä kovempi.
Previous
Next

ALOITA TEHOKAS RASVANPOLTTO TÄSTÄ