Ilmoittautumiset on nyt avattu! Varmista paikkasi maksamalla varausmaksu!

Keto Kickstart retriitti Balilla

Viikko Balin paratiisisaarella, syöden, seikkaillen ja rentoutuen

Hinta 1490€/hlö

HUOM: Varausmaksu 500€ tulee maksettavaksi tilauksen yhteydessä ja loppusumma 990€ paikan päällä.

Ensimmäinen Keto Kickstart retriitti vietetään Balin paratiisisaarella 23.3-30.3.2020

Tervetuloa ensimmäiselle ketogeeniselle retriitille upealle ja eksoottiselle Balin paratiisisaarelle! Kauniit rannat tarjoavat hyvät mahdollisuudet auringonottoon, surffaukseen tai vaan rennosta yhdessäolosta nauttimiseen.

Huikean kaunis luonto tarjoaa upeat puitteet vuonna 2019 valmistuneelle Sunrise Paradise hotellille, jota ympäröivät vuoret, sademetsät ja riisipellot. Retriitillä majoitutaan huviloihin, joissa kaikissa on oma poreallas yksityisellä takapihalla.

Hotellilta löytyy myös allasalue, spa-osasto suomalaisine saunoineen sekä kuntosali ja joogasali luonnon helmassa. Retriitti sisältää todella monipuolisen ohjelman upeine retkineen.

Päivittäinen ohjelma koostuu ohjatuista tuokioista, retkistä sekä rennosta yhteisolosta. Matkaan sisältyy maittava ketogeeninen luomu ja lähiruoka aamiainen, lounas sekä illallinen hotellilla.

Oletko haaveillut omasta ajasta, hyvinvoinnista ja matkustamisesta?

Haluamme viettää kanssasi rennon viikon, jossa tarkoitus on ottaa unohtumaton irtiotto arjesta inspiroivan porukan kesken.

Keto Kickstart retriittiin kuuluu 7 yötä hyvin varustellussa 3-4hlö:n villassa, yhteisiä retkiä, päivittäiset keto ateriat, yhdessäoloa, rentotumista, hyvinvointia ja paljon muuta, joka auttaa sinua tekemään vuodesta 2020 parhaan vuotesi ikinä.

Retriitille mahtuu mukaan vain 18 henkilöä, joten varmista paikkasi pian!

Keto Kickstart retriitti sopii sinulle, kun haluat ottaa tauon arjen kiireistä keskellä paratiisia. Olemme huolehtineet puolestasi aivan kaikesta, vain lentojen varaaminen jää sinulle. Hotelli sijaitsee vuorten, sademetsän ja riisipeltojen ympäröimänä luonnonkauniilla paikalla Maggiksessa, lähellä Candidasan rantakaupunkia.
 
Keto Kickstart retriitti sisältää lentokenttäkuljetukset, 3 ateriaa päivässä (keto, luomu ja lähiruokaa), retriittimajoituksen 3-4 hengen huviloissa, 4 erilaista retkeä loman aikana sekä tietysti kaiken järjestämämme ohjelman. Tule kanssamme nauttimaan elämästä ja laskemaan stressitasoja upeiden maisemien keskellä, ottamaan uusi päivä vastaan lempeällä liikunnalla auringon noustessa, ravitsemaan kehoasi laadukkaalla ravinnolla ja seikkailemaan kanssamme Balin paratiisissa.

Katso tästä miltä Sunrise Paradise resorttimme näyttää!

Retket

Teemme retriitin aikana muutaman retken, tutustuen Balin saaren kauniiseen luontoon ja kulttuuriin. Vierailemme unohtumattomilla Balilaisilla temppeleillä, vesiputouksilla ja snorklailemme merellä sekä käymme yhdessä myös sademetsän lähdevesi temppelillä healing seremoniassa.

Ruoka

Retriitillä syödään herkullista ja tuoretta ketogeenistä luomu- ja lähiruokaa, joka koostuu aasialaisista ja eurooppalaisista mauista. Retriitin hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen Sunrise Paradise hotellilla. Hotellin baarista voit lisäksi ostaa raikkaita smoothieita ja mehuja.

Majoitus

Majoitus tapahtuu 2-4 hengen yksityisissä huviloissa, joissa jokaisessa on oma poreamme huikein näkymin. Huvilat ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy kaikki modernit mukavuudet.

Ohjaajat

Anni ja Fredu Sirviö ovat hyvinvointi-alan ammattilaisia ja ketogeenisen ruokavalion asiantuntijoita. Heidän lempeän innostava valmennustapa on hurmannut jo tuhannet suomalaiset valitsemaan terveempiä elämäntapoja. He isännöivät retriittiä yhdessä Kickstart tiimin kanssa.

Hotelli

Retriitin ajaksi on varattu koko Sunrise Paradise ainoastaan meidän käyttöömme. Hotelli on valmistunut vuonna 2019 ja sieltä löytyy toinen toistaan upeita hyvinvointi ratkaisuja kuten, suomalainen sauna, Turkkilainen sauna, suola-sauna, kylmä-allas, suola-allas, jooga shala, kuntoilu-tila ja 25 metriä pitkä uima-allas. Nämä kaikki ovat retriitin ajan vapaassa käytössämme.

Hinta

Retriitin hinta on 1490 € / henkilö sisältäen:

• Täysihoito koko retriitin ajaksi
• Majoitus huviloissa, joissa oma poreallas ja wc/suihku
• Allasosaton ja Span vapaa käyttö
• Ohjatut tunnit ja opetussisältö
• Retket
• Lentokenttäkuljetukset
• Hieronnat, jooga ja meditaatio harjoitukset
•Goodie Bag jossa ketogeeniseen elämäntapaan soveltuva yllätys-sisältö

Varausmaksu

Varausmaksu 500 € tulee maksettavaksi ilmoitautumisen yhteydessä ja loppusumma 990 € maksetaan paikan päällä hotellilla.

Matkavakuutus (ei sisälly hintaan)

Matkavakuutus ei sisälly hintaan. Huolehdithan itse matkavakuutuksesta ja siitä, että passisi on voimassa vielä vähintään 6kk matkan jälkeen.  

Lennot (ei sisälly hintaan)

Hintaan ei sisälly lennot. Lennot jokainen varaa itse. Luomme matkaan lähtijöille oman suljetun Facebook-ryhmän, jonne laitamme ehdotuksia ja keskustelua edullisista lennoista.

Lennot tulee varata Balin Denpasar DPS kentälle. Ilmoitathan meille lentosi saapumis saikataulun jotta voimme järjestää sinulle lentokenttäkuljetuksen. Saavuthan perille 23.3 viimeistään klo. 17

Lippusi Keto Kickstart retriitille odottaa! Varmista nyt paikkasi mukaan!

Keto Kickstart hyvinvointiretriitti on sinulle, joka haluat nauttia hyvinvoinnista ja ketogeenisestä ruokavaliosta yhdessä samanhenkisten kanssa.
 
Tämä retriitti järjestetään yhdessä maailman kauneimmista ja inspiroivimmista trooppisista matkakohteista Balilla Indonesiassa.
 
Anna itsellesi vihdoin omaa aikaa ja palkitse itsesi unohtumattomalla hyvinvointimatkalla jonka aikana solmitaan ystävyys-suhteita ja viedään oma hyvinvointi seuraavalle tasolle.
 
Tämän viikon aikana sinulla on mahdollisuus hienosäätää omaa hyvinvointiasi yhdessä Annin ja Fredun kanssa, samalla nauttien Balin ympäristön upeasta luonnosta nauttien ketogeenistä ruokaa, jonka avulla sinusta tulee voittamaton.

Retriittiin kuuluu

 • 7 yötä hyvin varustellussa huvilassa, johon kuuluu oma poreallas, makuuhuone ja olohuone, kylpyhuone, terassi ja avokeittiö, ilmastointi, suihku, ilmainen Wi-Fi, äly-TV ja vuoristo/riisipelto/luontomaisema
 • Lentokenttäkuljetukset edestakaisin Balin kansainväliseltä lentokentältä
 • Päivittäiset ketogeeniset ateriat - unohda ruoanlaitto hetkeksi, aamiainen, lounas ja illallinen (Organic Keto Buffet) tarjoillaan retriitillä
 • Balilainen healing- hieronta x 2 - koe rentouttava kokovartalohieronta Balilaiseen tapaan.
 • Päiväretki snorklaamaan merelle, kuljetuksineen. Tutustu Balin merenelämään pinnan alla ja koe unohtumaton elämys.
 • Ohjattua joogaa ja meditaatiota x 3. Nauti voimaannuttavista hyvinvointia lisäävistä harjoituksista ohjaajan avulla.
 • Luontoretki vesiputouksille. Teemme päiväretken Air Terjun Yeh Labuh häikäiseville vesiputouksille
 • Päiväretki kahdelle balilaiselle temppelille. Koe Balin uniikki kulttuuri ja historia Tirta Gangga ja Taman Ujung temppeleillä.
 • Healing- seremonia lähdevesitemppelillä.
 • Mahdollisuus yksityiseen hyvinvointikonsultaatioon Annin ja Fredun kanssa
 • Yhdessäoloa, rentoutumista ja hyvinvointia. Vaikka meillä on paljon ohjelmaa, niin retriitin tarkoitus on myös rentotuta ja viettää aikaa yhdessä.

Kysmyksiä ja vastauksia

Retriitti kestää 7 päivää. Osallistujat saapuvat Sunrise Paradise hyvinvointikeskukseen 23.3 klo. 18.00 mennessä ja osallistujien on poistuttava hyvinvointikeskuksesta 30.3

Majoitus tapahtuu 3-4 henkilön huvilassa, pyrimme pariskunnille ja perheille varaamaan omat huvilat. Mutta, jos matkustat yksin tulet jakamaan huvilan jonkun toisen kanssa. Näin solmitaan upeita ystävyys suhteita ja tutustumme toisiimme.

Kyllä, ilmoitathan meille ennen retriitin alkua ruoka-aine allergiat, jotta voimme toimittaa tiedon eteenpäin hotellin keittiö henkilökunnalle.

Bali on tunnettu kasvisyöjien mekka, joten myös kasvispainotteinen ketogeeninen ruokavalio onnistuu.

Kyllä. Retriitti sopii myös pariskunnille.