Carnivore Kickstart

Nyt vain 87€ (119€)

Tervetuloa mukaan valmennukseen, joka vie sinut carnivore-ruokavalion äärelle ja auttaa löytämään huippufiiliksen!

Saat nyt pysyvästi käyttöösi Carnivore Kickstart -materiaalit yhdellä kertamaksulla

Valmentajat

Anni Sirviö,
Fredu Sirviö

Kesto

5

Viikkoa

Hinta

87

Eur

Nyt vain 83€ (119€)​

Carnivore Kickstartin avulla on mahdollista saada upeita tuloksia omaan hyvinvointiin

Carnivore-ruokavalio on yksi tämän hetken suosituimmista ruokavalioita maailmalla, eikä syyttä. Carnivore-ruokavalion avulla on mahdollista saada ennennäkemättömiä tuloksia omaan hyvinvointiin.

Carnivore-ruokavalio perustuu ruokavaliomalliin, jolla ihmiskunta on elänyt ja kehittynyt miljoonia vuosia. Kun ruokavaliosta poistetaan sokerit, viljat, einekset, prosessoitu ruoka ja lähes kaikki hiilihydraattien lähteet, kuten esimerkiksi hedelmät ja kasvikset, monet kokevat huikeita vaikutuksia elämänlaatuun.

Carnivore-ruokavalion aloittaminen ei aina ole kuitenkaan ihan helppoa. Tämän takia olemme tehneet Carnivore Kickstart -valmennuksen, joka opastaa sinut ruokavalion pariin kädestä pitäen.

Vaikka carnivore-ruokavaliossa ei seurata ketoosia, niin se on harvoja ruokavaliomalleja, jotka johtavat elimistön luonnolliseen rasvanpolttotilaan. Carnivorella monet ovat raportoineet saaneensa painojumit selätettyä ja monet ovat kertoneet esimerkiksi suorituskyvyn parantuneen.

Carnivore-ruokavalion ideologiaan kuuluu, ettei ruokia punnita tai ruokamääriä seurata. Tarkoitus on kuunnella kehon omia signaaleja, kuten nälkää ja janoa. Carnivore sopiikin erinomaisesti kaikille, jotka eivät pidä makrojen laskemisesta tai ruokien merkkaamisesta sovelluksiin. Carnivore Kickstart -ruokavalion ytimessä ovat laadukkaat eläinkunnan tuotteet ja kala. Niistä saamme kaiken tarvittavan ravinnon kukoistakseemme.

Carnivore-ruokavaliossa säästät myös aikaa ja vaivaa, koska ruoat ovat todella nopeita valmistaa, eikä aikasi kulu keittiössä reseptejä tutkiessa.

Tapaa valmentajasi

Tervetuloa tapaamaan Carnivore Kickstart -valmentajat

Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja

Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin tehokkaiden valmennusohjelmiensa avulla.

Fredu Sirviö, Personal Trainer

Fredu on supersuosittu Personal Trainer, joka on johdattanut jo tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin pariin. Fredu tuo valmennukseen mukanaan motivoivan asenteen ja uskomattoman tietotaidon hyvinvoinnin ja rasvanpolton maailmaan.

Jos et pidä makrojen laskemisesta tai ruokien punnitsemisesta on Carnivore Kickstart juuri sinulle

Carnivore Kickstart -valmennus sisältää:

Kurssialusta ja laaja materiaali

 • Saat käyttöösi valmennusportaalin, josta löydät helposti sisäistettävät teksti- ja videomoduulit
 • Ohjeistuksen helppoon mutta tehokkaaseen carnivore-ruokavalioon

Reseptit ja ateria-suunnitelma

 • Päivittäisen Meal Planin eli ateriasuunnitelman koko viidelle viikolle
 • Viikottaiset printattavat kauppalistat

Valmentajien kuukausittaiset Q&A-livelähetykset

 • Fredu ja Anni tukee ja opastaa livenä carnivore ruokavalioon
 • Saa vastauksia kysymyksiin, joita et muualta löydä

Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä

 • Yhteisö, jossa mukana valmennustiimi avustamassa sinua kohti maalia
 • Tsemppiä ja tukea
 • Yhteisö pitää tilivelvollisena, ketään ei jätetä yksin

Kun liityt nyt mukaan Carnivore Kickstart -valmennukseen saat siis kaiken tämän

Tämän kokonaisuuden avulla saat tuloksia,  joista et ole edes haaveillut

Ateriasuunnitelman 5 viikolle

Saat supertehokkaan personal trainerin ja hyvinvointivalmentajan suunnitteleman viiden viikon carnivore meal planin kauppalistoineen

Live Q&A:t Fredun ja Annin kanssa

Pääset kuukausittain mukaan supersuosittuihin Fredun ja Annin Carnivore livelähetyksiin, jossa saat kysymyksiisi vastauksia, joita et muualta löydä

Carnivore Kickstart -yhteisö ja tukiryhmä

Pääset myös mukaan Carnivore Kickstart -tukiryhmään ja keskustelufoorumiin, jossa pääset kannssakäymään ihmisten kanssa, jotka ovat samalla polulla kanssasi.

Kuulostaako joku näistä tutulta?

 • Painonpudotus on jumittanut
 • Haluat oppia Carnivore-ruokavalion perusteet
 • Haluat viedä ketoruokavalion seuraavalle tasolle
 • Haluat selättää omia hyvinvointihaasteita
 • Haluat parantaa treenituloksia
 • Et halua viettää turhaa aikaa keittiössä

Silloin tämä ohjelma on sinua varten!

Monelle carnivore-ruokavalio on seuraava askel ketoruokavaliosta

Varmista paikkasi mukaan!

Ota tänään askel kohti hyvinvointia ja energistä oloa! Carnivore Kickstart on valmennusmenetelmä, jollaista ei toista löydy.

Live Q&A:t

Pääset osallistumaan livevalmennukseen Annin ja Fredun kanssa. Näitä et halua missata!

Yhteisö

Pääset mukaan suljettuun Facebook-yhteisöömme, jossa inspiroidaan, tuetaan ja tehdään yhdessä!

Meal Plan

Saat ateriasuunnitelman viidelle viikolle ja pääsyn Carnivore Kickstart -valmennusportaaliin pysyvästi.

Nyt vain 87€ (119€)​

Kysmyksiä ja vastauksia

Ei voi. Carnivore Kickstartissa syödään lähes yksinomaan eläinkunnan tuotteita.

Ateriasuunnitelma on suunniteltu viidelle viikolle. Valmennusportaali ja Facebook-tukiryhmämme ovat käytössäsi pysyvästi

Kolme tehokkainta työkalua oman hyvinvoinnin maksimoimiseen ovat Keto Kickstart, FBF ja Carnivore Kickstart. Suosittelemme hyödyntämään kaikkia näitä eri tilanteissa. 

Ehdottomasti. Lähes joka ravintolasta tai ruokalasta saa ateriasuunnitelman mukaisia ruokia. Hieman joutuu olemaan oma-aloitteinen ulkona syödessä ja pyytää ateriat hieman sovelletusti. 

Carnivore Kickstart ei ole helpoin valmennus ja jos mielumin haluat istua sohvalla syöden perunalastuja, niin tämä valmennus ei ole sinulle. Kun sitoudut tähän menetelmään 110%, tulet näkemään huikeita tuloksia. 

Olemme huomanneet, että parhaat tulokset tulevat, kun ihmiset saavat välillä pitää hieman vapaata myös ruokavaliosta ja käydä esimerkiksi ulkona syömässä tai vaikka juhlissa ottaa rennommin. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen pidämme joka viikonloppu yhden vapaapäivän ruokavaliosta. 

Tulokset ovat hyvin yksilökohtaisia, mutta kun sitoudumme tarkasti noudattamaan ohjelmaa, saamme upeita tuloksia kehonkoostumukseen. Olemme varmoja, että ohjeita noudattamalla huomaat muitakin hyvinvointiin liittyviä hyötyjä.

Carnivore Kickstart ei sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille, jos sinulla on lääkityksiä tai sairauksia, olet raskaana tai imetät, et ole valmis ajattelemaan ruokavaliotasi ja ravintoa täysin uusiksi eikä alaikäisille tai lapsille

Se on suositeltavaa, että saat valmennuksesta kaiken irti! Suuri osa valmennuksesta tapahtuu Carnivore Kickstart -Facebook ryhmässä. Facebook -tilin luonti on helppoa ja nopeaa.