Keto Kickstart nyt kampanjahintaan vain 59€!

Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen

Nyt vain 59€ (ovh: 119€)

Aloita tehokas rasvanpoltto ja saa lisäenergiaa syömällä herkullisia ruokia

Saat nyt pysyvän Keto Kickstart -jäsenyyden yhdellä kertamaksulla!

Valmentajat

Anni Sirviö,
Fredu Sirviö

Kesto

24/7

Pysyvä

Hinta

59

Eur

Keto Kickstart -valmennus sopii sinulle, jos haluat:

 • Aloittaa ketogeenisen ruokavalion
 • Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti
 • ​Vähentää naposteluja ja ruokahalua
 • ​Päästä eroon aivosumusta
 • Saada enemmän energiaa päivääsi
 • Voida paremmin kuin koskaan ennen

Tervetuloa mukaan!

Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Kun liityt nyt mukaan pääset jatkuvaan opastukseen kertamaksulla.

anni-trainer-fbf

Nyt vain 59€ (ovh: 119€)

Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen?

Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.

Kertamaksulla 59€ (ovh: 119€) - Pysyvä jäsenyys!

Miltä Keto Kickstart® -ruokavalio näyttää käytännössä

Aamupala

ketogeeninen-ruokavalio-aamupala

Päivällinen

keto-ruokavalio-paivallinen

Lounas

Snack

Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin

Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Länsimaalainen ruokavalio johtaa moniin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin

Suomessa on arviolta 2.5 miljoonaa ylipainoista työikäistä. Liika sokeri, lisäaineet ja prosessoidut ruoat aiheuttavat tulehdusta elimistössä ja useita elintapasairauksia. Ketogeeninen ruokavalio on hyvin terapeuttiseksi kehuttu ruokavaliomalli, joka tukee hyvinvointia.

Ketoosissa käytetään omia rasvavarastoja energian lähteenä

Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia muutoksia kehonkoostumukseen ja hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion aloitettuaan.

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Lisää energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Tehokasta rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähentää tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla. 

Nyt vain 59€ (ovh: 119€)

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii

Kun ketogeenistä ruokavaliota noudatetaan useita viikkoja, solujen toiminta muuttuu.

Tähän muutokseen kuuluu mm. solujen energiansaannin muuttuminen sekä nukkuvien geenien herääminen. Nämä geenit pysyvät hiljaa, kun syödään tavanomaista länsimaalaista hiilihydraattipitoista ravintoa.

Vähitellen keho säätää aineenvaihduntaansa toimimaan rasvalla ja ketoaineilla. Tämä johtaa kaksinkertaiseen rasvanpolttovauhtiin verrattuna hiillihydraattia sisältävän ruokavalion aikaiseen rasvanpolttoon.

Samalla glykolyysi, hiljainen tulehdus ja oksidatiivinen stressi vähenevät. Tämän seurauksena ketoadaptaatiolla on selkeitä hoitavia vaikutuksia: kliinisissä tutkimuksissa on havaittu metabolisen oireyhtymän ja 2 tyypin diabeteksen lievenevän. Oireiden lieventymistä on havaittu myös monissa muissa sairauksissa.

Kopio_-Nimetön-3.png

Ketogeeninen ruokavalio tukee hyvinvointia monipuolisesti

Ketoosilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Moni kokee nopeasti ruokavalion aloitettuaan positiivisia muutoksia vointiin.

Rasvanpoltto

Ketogeeninen ruokavalio on tehokas tapa polttaa rasvaa ja muokata kehonkoostumusta.

Energia

Monet kokevat enemmän ja tasaisempaa energiaa ketogeenisellä ruokavaliolla.

Mieliteot

Rasva pitää hiilihydraatteja paremmin nälkää loitolla ja vähentää naposteluhimoja.

Uni

Jätettyään hiilihydraatit ruokavaliosta, monet kokevat parempaa unenlaatua.

Aineenvaihdunta

Rasva varmistaa tasaisen energianlähteen kehon kaikkiin toimintoihin, jolloin aineenvaihdunta pysyy käynnissä eikä hidastu.

Insuliinitasot

Ketoosissa verensokeritasot normalisoituvat: insuliinin eritys tasapainottuu ja lihas-ja rasvasolut ovat vastaanottavaisempia insuliinille.

Aivotoiminta

Ketoaineet ovat vaihtoehtoinen ja tehokkaampi polttoaineenlähde aivotoiminnalle. ketogeeninen ruokavalio tarjoaa monia neurologisia hyötyjä.

2-tyypin diabetes

Ketogeeninen ruokavalio on omiaan tasapainottamaan ja jopa peruuttamaan tämän sairauden.

Hormonitoiminta

Ketogeenisestä ruokavaliosta voi olla apua kortisolitasojen tasapainottamiseen ja tätä kautta avittamaan myös tasaista ja tehokasta hormonitoimintaa.

Mieliala

Kun hormonitoiminta ketogeenisen ruokavalion myötä paranee, monet kokevat positiivisia muutoksia myös omaan mielialaan.

Sydänterveys

Insuliinitasojen tasapainottaminen on tärkeässä roolissa. Kun tulehdus vähenee ja paino normalisoituu kolesterolitasot paranevat.

Suorituskyky

Kun keho on käynyt läpi sopeutumis- eli adaptaatioprosessin, niin fyysinen suorituskyky palautuu usein entistä parempana ja tehokkaampana.

Kuinka ketogeeninen ruokavalio koostetaan

Ketogeenisessä ruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraatteja, jotta ketoaineiden tuotanto kehossa lähtisi käyntiin. 

Siedettyjen hiilihydraattien ja proteiinin määrä vaihtelee yksilöiden välillä noin 20 – 50 gramman välillä riippuen insuliiniresistenssistä. Proteiinin määrä vaihtelee 0,6 – 1,2 grammaa / painokilo. On monta tapaa koostaa tasapainoinen ketogeeninen ruokavalio syöden puhdasta, aitoa ruokaa. Jotta ruoka olisi maistuvaa, terveellistä, toimivaa ja kestävää, on hiilihydraattirajoituksen lisäksi kiinnitettävä huomiota ruoan laatuun.

Keto Kickstart auttaa sinua onnistumaan

Keto Kickstart -valmennus auttaa sinua onnistumaan ketogeenisen ruokavalion parissa ja saavuttamaan hyvinvointitavoitteesi ennätysajassa!

Valmennusportaali

Keto Kickstart sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan ketogeenisen ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen.

Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä

Pääset mukaan todella aktiiviseen jo yli 10 000 jäsenen Facebook-tukiryhmään, jossa löydät tukea, tsemppiä, herkullisia reseptejä, infoa ja inspiraatiota.

Live Q&A-valmennusta

Keto Kickstart -valmennuksessa järjestetään kuukausittain live Q&A valmennusta. Live-webinaarit ovat olleet todella suosittuja ja niistä löytää kokeneemmatkin ketoilijat aina jotain uutta.

Bonukset

Kun liityt nyt mukaan saat myös Keto Vege valmennuksen, lisäravinneopas e-kirjan, yli 55 reseptiä ketoruokavalioon e-kirjan sekä personal trainerin tekemät treeniohjelmapaketit.

Aloita pudottamaan painoa ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen - ilman liikuntaa tai väliaikaisia pikadieettejä

Kuulostaa lähes liian hyvältä, eikö niin!?

Katso myös mitä jäsenemme sanovat valmennuksesta!

Annetaan jäsenten itse kertoa

Tapaa valmentajasi

Tervetuloa tapaamaan Keto Kickstart -valmentajat

Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja

Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan valmennuksesta.

Fredu Sirviö, Personal Trainer

Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia. Fredu on Personal trainer ja toinen Keto Kickstart -valmennuksen vetäjistä. Fredu tuo valmennukseen mukanaan motivoivan asenteen ja uskomattoman tietotaidon hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen maailmaan.

Kuulostaako joku näistä tutulta?

 • Kamppailet painonpudotuksen kanssa
 • Paino jumittaa, etkä tiedä kuinka edetä
 • Energiatasot alhaalla ja napostelet jatkuvasti
 • Ei ole aikaa rehkiä salilla, mutta haluat kiinteytyä
 • Haluat muodot oikeisiin paikkoihin

Silloin tämä ohjelma on sinua varten!

Valmennuksen avulla saa tuloksia

Katso miten upeita tuloksia asiakkaamme ovat saaneet!

Aloitin keto ruokavalion, kun vauvani oli neljän kuukauden ikäinen. Alussa en juuri saanut tulolsia, koska en tiennyt mitä oikeasti tehdä. Vasta liityttyäni mukaan Keto kickstart -valmennukseen aloin saamaan tuloksia. Sain kaikki oikean ohjeistukset, reseptit ja tuen käyttööni.

Olen pudottanut 8 kg ja kadottanut 16cm vyötäröltäni. Vauvani täytti juuri vuoden, ja olen takaisin samoissa mitoissa, kuin ennen raskautta. Oikeastaan jopa koon pienempi.
 
Voin lämpimästi suositella Keto Kickstarttia kaikille. Vihaan dieettejä, mutta tämä ei todellakaan tunnu sellaiselta. Tämä on elämäntapa, jossa saat syödä herkullisia ruokia, joiden ansiosta sinusta tulee terveempi, vahvempi ja onnellisempi. 

Henna Pollard

Paras asia, joka minulle on tapahtunut, on tämä elämäntapa. Olen pudottanut todella paljon painoa ja vartaloni on muuttunut paljon. Tärkeimpänä asiana kuitenkin, tunnnen itseni terveeksi ja hyvinvoivaksi ensimmäistä kertaa elämässäni. 

Olen noudattanut ohjelmaa jo yli vuoden ja enkä aio lopettaa. Minulla on vielä ylä- ja alamäkiä, mutta tunnen itseni terveemmäksi kun syön oikein. Minulla on enemmän energiaa, ei vatsavaivoja, ihoni on hämmästyttävän hyvässä kunnossa, voin syödä maukkaita ruokia ja samaan aikaan pudottaen painoa.

Saana Pietilä

Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 
 
Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.
Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa.
 
Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu 💖 💖 💖

Niina Ukkonen

Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.

Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.
 
Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole. 
 
Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi ❤️

Sanna Havurinne

Liittyminen Keto Kickstart -valmennukseen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen löytänyt ruokavalion, joka kulkee varmasti mukanani lopun elämää. Pääsen vihdoin myös käyttämään vaatteita, joita ajattelin, että eivät enää koskaan mahdu päälleni. 

 
Olen niin kiitollinen Annille, Fredulle ja koko Kickstart yhteisölle. Tämä jengi on kuin toinen perhe minulle. 

Tytti Meier

Kopio_-Nimeton-suunn.malli-_15_-min

Mistä Facebook-tukiryhmässä iloitaan

Kysmyksiä ja vastauksia

Ei, ehdottomasti ei! Liittyessäsi nyt mukaan saat valmennuksen jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla. Saat myös käyttöösi yhteisön ja pääset osallistumaan live-webinaareihin.

Ei missään nimessä! Haluamme tukea pysyviä elämäntapamuutoksia, ja toisin kuin monissa muissa valmennuksissa, meiltä saat materiaalit ja tukiryhmän käyttöösi pysyvästi.

Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Valmennuksellamme on 4.8 tähden arvio Facebookissa ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun.

Ehdottomasti! Meillä on lukuisia jäseniä, jotka ovat kokeilleet lähes kaikki dieetit ja valmennukset läpi, mutta vasta Keto Kickstartin löydettyään ovat saaneet pysyviä tuloksia. 

Valmennuksen ostanut asiakas saa pääsyn portaaliin, jossa asiakas saa käyttöönsä ohjeistuksen valmennuksen aloittamiseen. Kyseisestä portaalista löytyvät linkit valmennukseen kuuluville keskustelufoorumeille ja tiedot, miten asiakas voi seurata suorana lähetyksenä lähetettävää niin sanottua live-valmennusta. Portaalista löytyy myös ohjeistusvideoita, reseptejä ja ateriasuunnitelma tukemaan live-valmennuksesta saatavaa tietoa. Seuraavan Live-valmennuksen päivämäärä näkyy aina Facebook-ryhmän kansikuvassa.

Valmennuksessa suositaan aitoja ja ravinnerikkaita ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä. Esimerkiksi proteiinin lähteitä, kuten naudanlihaa, kanaa ja kalaa. Hyviä ja terveellisiä rasvan lähteitä, kuten esimerkiksi kananmunia, avocadoa, voita ja oliiviöljyä. Myös herkullisia kasviksia, kuten esimerkiksi lehtikaali, parsakaali, kukkakaali.

Tämä on yleinen harhaluulo. Rasva ei lihota: sokeri, pitkälle prosessoitu teollinen ruoka sekä lisä- ja täyteaineet lihottavat. Ei rasva. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todettu olevan tehokas hoitokeino lihavuuden hoitoon.
Todellisuudessa nykypäivänä on todella paljon mielenkiintoista tutkimusta ketogeenisen ruokavalion vaikutuksista hyvinvointiimme. Olemme ravintonörttejä ja aina tutkimme uusimpia julkaisuja ja tutkimusta aiheesta. Joten voit olla varma, että ohjelma sisältää tuoreimmat tiedot ketogeenisestä ruokavaliosta.

Kun liityt nyt mukaan saat siis kaiken tämän!

Ohjelma

Saat rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.

Yhteisö

Pääset myös mukaan yli 10 000 jäsenen yhteisöömme, jossa iloiset yhteisön jäsenemme auttaa, tukee ja tsemppaa. 

Livet

Pääset osallistumaan supersuosittuihin Keto Kickstartin livelähetyksiin Fredun ja Annin kanssa. Näitä et halua missata!

Nyt vain 59€ (ovh: 119€)