Aloita vihdoin matka kohti ihannepainoa ja hyvää oloa

Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen. Valmennus nyt erikoistarjouksessa hintaan 87€ (ovh: 197€)

Keto Kickstart valmennus sopii sinulle jos haluat:

  • Aloittaa ketogeenisen ruokavalion
  • Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti
  • Vähentää naposteluja ja ruokahalua
  • Saada enemmän energiaa päivääsi
  • Päästä eroon aivosumusta
  • Voida paremmin kuin koskaan ennen

Mitä asiakkaamme sanovat?

Jo tuhannet tyytyväiset suomalaiset ovat osallistuneet valmennukseen ja saaneet toinen toistaan huikeimpia tuloksia

Osallistuin ketokickstart valmennukseen ja en voisi tyytyväisempi olla. Todella paljon hyödyllistä tietoa mitä kannattaa oppia ennenkuin aloittaa ketogeenisen tai vähähiilihydraattisen ruokavalion. Olen vihdoin saanut painon ihanelukemiin ja helposti. Suosittelen!
Marjaana Niva
Tämä on ollut kertakaikkiaan aivan mahtava kurssi! Olisinpa tiennyt kaiken tämän aikasemmin. Jaksot ovat viihdyttäviä katsoa ja sisältö helposti ymmärretävää. Ruokavaliomuutoksesta johtuva lisäenergia on johtanut elämäntapamuutokseen, kun vihdoin on energiaa liikkua.
Heini Lind
Valmennukseen lähtiessäni olin turvonnut, väsynyt ja kireä. Nyt nämä tuntemukset ovat vain muisto ja olen täynnä virtaa ja turvotus kadonnut kropastani. Valmennus oli viihdyttävä, asiantunteva ja tavallisenkin ihmisen helposti ymmärrettävissä. Tästä tuli minulle elämäntapa, kiitos
Saana Pietilä

Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 

Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.

Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa. 
Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu!

Niina

Aika huisia, nimittäin se että ulkoisen muutoksen lisäksi olen päässyt purkamaan lääkityksiä, joita pitkän sairastamisen aikana minulle kasapäin määrättiin. Kortisoni oli varmasti yksi pahimmista ja vaikutti valtavasti painonnousuun ja turvotuksen lisääntymiseen. Olen nyt päässyt kokonaan eroon kortisonista, reumalääkkeestä, sekä verenpainelääkkeestä! Aloitin Keto Kickstart-valmennuksen oppien mukaisen ruokavalion elokuussa 2018 ja huimia tuloksia olen saanut Annin @annisirvio.fi ja Fredun @fredusirvio materiaaleja opiskellessa. En voisi olla tyytyväisempi

Kati

Alle vuosi, 11 kk ehkä, on kuvien välillä. Ensin vhh:lla ehkä puoli vuotta, mutta suurin muutos tapahtui lopussa valmennuksen avulla.. Yht n. – 25kg. Unen laatu on parantunut, samoin mieliala ja yleinen jaksaminen. On todella mahtava ruokavalio, ja uskomatonta, että näin syömällä laihtuu. Lisäksi painon putoamisen myötä lenkkeily halut ovat parantuneet, ja liikunta maistuu.. 

Lisäksi valmennuksen mshtava fb-ryhmä ja Anni ja sinä tsemppaatte aina. Harvassa valmennuksessa näkyy näin hyvin teidän oma innostuneisuutenne ja aito halu auttaa, kiitos!!

Rina

Pullapoika Särkänniemessä 17.8.2017 noin 95kg ja rasvapoika Kymissä 30.3.2018 noin 78kg. Ketoilua takana reilu 6kk. (21.9.17 aloitin)

Paljon olen oppinut tässä ajassa ja kiinnostaa oppia koko ajan lisää🤓Dieetistä tulikin elämäntapa ja nyt reilut 15 kiloa kevyempänä on helpompi olla. Tällä matkalla olen nyt ollut noin kuusi kuukautta.

Parasta on lisääntynyt energia, hyvä olo ja säästöt ruokakaupassa, vaikka syönkin paljon laadukkaampaa ruoka kuin ennen.

Parhaat linjaukset ruokavalioon olen saanut Keto Kickstart  verkkovalmennuksen kautta.

Tero

Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.

Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.
 
Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole.
 
Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi

Sanna

Tämä elämäntapa on paras asia, joka minulle on tapahtunut. Olen tiputtanut paljon painoa ja kehonkoostumukseni on muuttunut paljon, mutta tärkeintä on, että ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen itseni hyvinvoivaksi ja terveeksi.
 
Olen seurannut ohjelmaa 1,5 vuotta, enkä aio lopettaa. Minulla on vielä ylä- ja alamäkiä, mutta voin paremmin, kun syön oikein. Minulla on enemmän energiaa, ei vatsavaivoja, ihoni on hyvässä kunnossa, voin syödä maukasta ruokaa ja samalla laihtuen.

Sanna