Tervellinen ja tehokas tapa polttaa kehon omia rasvavarastoja ja saada lisää elinvoimaa

Ilmainen 7-päivän kokeilujakso uusille jäsenille
Kokeilujakson jälkeen jäsenyys vain 29.90€/kk

Painonpudotus on usein haastavaa ja hidasta. Usein painonpudotus ja hyvinvointi mielletään kaloreiden laskemiseen, pussikeitoilla kituuttamiseen tai sellerimehun juomiseen. Onneksi nykypäivänä tiedämme, että tulokset luodaan ihan eri tavalla. Enää ei tarvitse nähdä nälkää tai syödä kasviskeittoja, jos haluaa polttaa kehon rasvavarastoja.  Ketogeeninen ruokavalio yhdessä pätkäpaastoilun ja tehokkaiden kotitreenien avulla on jo tuhansien naisten valinta saada ennennäkemättömiä tuloksia kehonkoostumukseen, energiatasoihin ja yleiseen hyvinvointiin.

Hyödyt:

  • Helppoa ja vaivatonta painonpudotusta
  • Selkeä ja helppokäyttäinen reseptipankki 
  • Valmiit ateriasuunnitelmat ja kauppalistat
  • Ei kaloreiden kyttäämistä tai makrojen laskentaa
  • Seuraa edistymistäsi 
  • Suunnitelma pitää tilivelvollisena

Mitä on ketogeeninen ruokavalio?

Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin. Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Moni hyvinvoinnin ammattilainen vannoo ketogeenisen ruokavalion puolesta. Lukuisat ihmiset ympäri maailman käyttävät hyödykseen ketogeenistä ruokavaliota yhdessä pätkäpaastoilun kanssa parantamaan omaa terveyttään ja hyvinvointiaan.

Miksi ketogeeninen ruokavalio auttaa sinua pudottamaan painoa?

Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja painon pudotusta. Ketoosi on siis kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Kuka ei haluaisi polttaa kehon omia rasvavarastoja energiaksi?

Minkälainen ketogeeninen ruokavalio on juuri sinulle oikea?

Fat Burning Female-mobiilisovelluksessa haluamme auttaa sinua saamaan nopeita ja kestäviä tuloksia, niin hyvinvointiin kuin rasvanpolttoon. Voit nyt valita kuinka intensiivisen ateriasuunitelman itsellesi haluat. Meillä on kolme valmiiksi suunniteltua ateriasuunnitelmaa, joissa voit vaihtaa reseptejä oman mielesi mukaan.
 
  • Ketogeeninen ruokavalio on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka haluavat nauttia ketoosin hyödyistä ja saada kehonkoostumukseen muutosta. Ketogeeninen ruokavalio soveltuu hyvin arkiruokavalioksi tai henkilöille, jotka ovat aloittamassa painonpudotusmatkaansa.
 
  • Sovelluksen nimikkoruokavalio on kehittämämme proteiinipitoisempi versio ketogeenisestä ruokavaliosta. Fat Burning Female-ruokavalio soveltuu erinomaisesti naisille, jotka kaipaavat hieman tehokkaampaa menetelmää painonpudotukseen. Aloita tämä ateriasuunnitelma, jos kaipaat nopeita ja näyttäviä tuloksia.
 
  • Reboot Body on kaikista rajoitetuin ruokavalio, joka on suunniteltu erityisesti painojumien ja hitaan painonlaskun kanssa kamppaileville. Reboot Body on lähes carnivore-ruokavalio, jossa aterioiden pääpaino on eläinproteiinissa.

Mitä kaikkea Fat Burning Female ohjelmaan kuuluu?

Fat Burning Female mobiilisovelluksesta löydät satoja maukkaita ketoreseptejä, päivittäiset rasvanpolttoon suunnitellut ateriasuunnitelmat, kauppalistat, pätkäpaastokellon, Personal Trainereiden suunnittelemat kotitreeniohjelmat ja tilivelvollisena pitävän tulosten seurannan.
Jäsenenä saat käyttöösi Fat Burning Female mobiilisovelluksen kaikki ominaisuudet rajattomasti, ilman yhtään mainosta – yhdellä edullisella kuukausihinnalla. Uusia reseptejä ja kotitreenejä lisätään kuukausittain. 

Lataa sovellus ja aloita jo tänään!

“Upea ja nopea sovellus, joka kannustaa liikkumaan ja syömään paremmin. Taattu parannus omaan hyvinvointiin!”

“Loistava sovellus jossa kaikki tarvittava ruokailuun ja liikuntaan.”

“Niin helppo ja näppärä käyttää! Reseptit herkullisia ja treenit näin korona aikaan mieletön apu kun salille ei pääse. Tämä tuo tähän välillä niin rytmittömään arkeen ihanaa ryhtiä ja järjestystä! ??”

Fatburningfemale_Logo_dark