keto kickstart painonpudotusta

Niina on pudottanut yli 40 kg Keto Kickstart -valmennuksen avulla

Palautetta Keto Kickstarttiin osallistuneelta Niinalta ❤️ Niina on jo Keto Kickstart valmennuksen avulla tiputtanut 40kg!!

”Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio.

Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen.

Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. Jätin tulehdusta aiheuttavat ruoka-aineet pois (kevyt maito tuotteet valkoiset viljat ja valkoisen sokerin ja teolliset huonot rasvat) Tilalle tuli ihanat lihat, kala, kana, VOI, Kylmäpuristetut öljyt, pähkinät … ja myöhemmin marjat ja hedelmät jotka maistui jo lähes yli makealle, kun sokeritta olin ollut 12 viikkoa.

Aloittaessani olin hyvin skeptinen, että miten on mahdollista mitä enemmän söin voita ja öljyjä sitä paremmin rasva-aineen vaihdunta alkoi toimia. Mutta tässä onkin järkeä kun ajattelen tarkemmin, joka solun kalvon/pinnan muodostaa rasvat ja jos niitä ei ole tai ne on myrkytetty, ei voi olettaa että voisin hyvin ja olisin energinen. Kehoni yritti vain jollain lailla selviytyä päivästä toiseen, miksi me emme kunnioita kehoamme ja kuuntele mitä se oikeasti tarvitsee.

Niina on jo kadottanut yli 40kg Keto Kickstart -valmennuksen avulla

Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.

Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa. 

Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe. KIITOS Anni ja Fredu ? ? ?”

-Niina Ukkonen

Aloita Keto Kickstart jo tänään:
https://ketokickstart.fi/valmennus

Jaa tämä julkaisu somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

LUE LISÄÄ BLOGISTA

Ilmaisia työkaluja rasvanpolton aloittamiseen

Hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö opastaa sinut näiden vinkkien avulla turvallisesti alkuun!.

Ilmainen E-kirja

Lataa ilmainen e-kirja, joka sisältää herkullisia reseptejä ja vinkkejä ketogeeniseen ruokavalioon.

Webinaari rasvanpolttoon

Tule kuuntelemaan ilmainen webinaari, joka tarjoaa vinkkejä tehokkaaseen rasvanpolttoon.

Soveltuuko keto minulle?

Tämä video käy läpi ketogeenisen ruokavalion "vaikutuksia" ja antaa uusia näkemyksiä ruokavalioon.

Oletko valmis aloittamaan kickstart matkasi?

Aloita valitsemalla sinulle sopiva valmennus