Keto Kickstart-valmennus nyt kampanjatarjouksessa vain 69€

Kuka

Anni Sirviö

Anni on naisten rasvanpolttoon erikoistunut hyvinvointivalmentaja ja ruokakirjailija, joka on auttanut yli 13 000 henkilöä pudottaamaan painoa ja löytämään hyvinvoinnin pariin. Anni valittiin kansanäänestyksellä vuoden 2019 terveysvaikuttajaksi. Annin viihdyttävä ja ammattitaitoinen valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan hänen tehokkaista rasvanpoltto-valmennuksista.

Aloita valmennuksessani jo tänään!

Tervetuloa mukaan tehokkaisiin valmennusohjelmiini, josta löytyy jokaiselle omansa. Jos haluat oppia ketogeenisen ruokavalion, niin suosittelen aloittamaan Keto Kickstartilla. Jos taas haluat mhdollisimman tehokkaan rasvanpolttovalmennuksen, suosittelen liittymään mukaan FBF 4 viikon haasteeseen, jonka jälkeen voit jatkaa FBF Life-jatkoryhmään.

Monipuoliset valmennusmenetelmät

Iso osa valmennuksistani koostuu webinaareista, jossa pääset suoraan kanssakäymään kanssani. Valmennusportaalit ja tukiryhmät ovat myös tärkeä osa kaikkia valmennuksiani. Uskon, että yhdessä onnistumme parhaiten.

Löydä paras versio itsestäsi

Kun saat käyttösi tuhansia naisia auttavat valmennukset, pääset rakentamaan parasta versiota itsestäsi. Olkoon se muutaman viikon tehokuuri, haaste tai jatkuva valmennus, niin intohimoni on auttaa sinua saamaan ennennäkemättömiä tuloksia.

Valmennusyhteisöt auttavat onnistumaan

Vertaistuki on erityisen tärkeä elementti onnistumiseen

Valmennuksissani pääset mukaan yhteisöihin, joista löydät tsemppiä, inspiraatiota ja tukea henkilöiltä, jotka ovat samalla polulla kanssasi. Yhteisöt ovat paikka, jossa voit jakaa kokemuksiasi ja toiveitasi sekä saada kannustusta ja motivaatiota muilta.

Yhteisöissä pääset kanssakäymään ihmisten kanssa, jotka ovat samalla polulla kanssasi. Valmennusyhteisöjen avulla onnistut pääsemään pysyviin muutoksiin takuuvarmasti.

Podcast

Tilaa Annin Fat Burning Female podcast

Some

Tule moikkaamaan somessa