Ketoketo

Keto Kickstart

Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen.

Nyt vain 87€

Aloita tehokas rasvanpoltto ja saa lisäenergiaa syömällä herkullisia ruokia

Saat nyt pysyvän Keto Kickstart jäsenyyden yhdellä kertamaksulla

Valmentajat

Anni Sirviö,
Fredu sirviö

Kesto

24/7

Hinta

87

eur

Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin

Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Länsimaalainen ruokavalio johtaa moniin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin

Suomessa on arviolta 2.5 miljoonaa ylipainoista työikäistä. Liika sokeri, lisäaineet ja prosessoidut ruoat aiheuttavat tulehdusta elimistössä ja useita elintapasairauksia. Ketogeeninen ruokavalio on hyvin terapeuttiseksi kehuttu ruokavaliomalli, joka tukee hyvinvointia.

Ketoosissa käytetään omia rasvavarastoja energian lähteenä

Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia muutoksia kehonkoostumukseen ja hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion aloitettuaan.

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Lisää energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Tehokasta rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähentää tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla. 

Aloita tehokas rasvanpoltto

Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.

5/5

Keto Kickstart -verkkovalmennuksella on 4.8 tähden arvio Facebookissa.

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii

Kun ketogeenistä ruokavaliota noudatetaan useita viikkoja, solujen toiminta muuttuu.

Tähän muutokseen kuuluu mm. solujen energiansaannin muuttuminen sekä nukkuvien geenien herääminen. Nämä geenit pysyvät hiljaa, kun syödään tavanomaista länsimaalaista hiilihydraattipitoista ravintoa.

Vähitellen keho säätää aineenvaihduntaansa toimimaan rasvalla ja ketoaineilla, tämä johtaa kaksinkertaiseen rasvanpolttovauhtiin verrattuna hiillihydraattia sisältävän ruokavalion aikaiseen rasvanpolttoon.

Samalla glykolyysi, hiljainen tulehdus ja oksidatiivinen stressi vähenevät. Tämän seurauksena ketoadaptaatiolla on selkeitä hoitavia vaikutuksia, kliinisissä tutkimuksissa on havaittu metabolisen oireyhtymän ja 2 tyypin diabeteksen lievenevän. Oireiden lieventymistä on havaittu myös monissa muissa sairauksissa.

Kopio_-Nimetön-3.png

Ketogeeninen ruokavalio käytännössä

Ketogeenisessä ruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraatteja, jotta ketoaineiden tuotanto kehossa lähtisi käyntiin. Siedettyjen hiilihydraattien ja proteiinin määrä vaihtelee yksilöiden vällillä noin 30 – 50 gramman välillä, riippuen insuliiniresistenssistä. Proteiinin määrä vaihtelee 0,6 – 1,2 gramma / painokilo. On monta tapaa koostaa tasapainoinen ketogeeninen ruokavalio syöden puhdasta, aitoa ruokaa. Jotta ruoka olisi maistuvaa, terveellistä, toimivaa ja kestävää, on hiilihydraattirajoituksen lisäksi kiinnitettävä huomiota ruoan laatuun.

Onnistu ketogeenisen ruokavalion parissa

Kun aloitetaan ketogeenistä ruokavaliota, on erityisen tärkeää tietää mitä tekee. Supersuosittu Keto Kickstart -menetelmä opastaa aloittamaan ja onnistumaan ketogeenisen ruokavalion parissa.

Live Q&A valmennusta

Keto Kickstart -valmnennuksessa järjestetään kuukausittain live Q&A valmennusta. Live webinaarit ovat olleet todella suosittuja ja niistä löytää kokeneemmatkin ketoilijat aina jotain uutta.

Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä

Pääset mukaan todella aktiiviseen jo yli 5000 jäsenen Facebook -tukiryhmään, jossa löydät tukea, tsemppiä, herkullisia reseptejä, infoa ja inspiraatiota.

Online valmennusportaali

Keto Kickstart sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät tarvittavan tiedon ketogeenisen ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen

5/5

Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen?

Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.

Nyt vain 87€

Tapaa valmentajasi

Tervetuloa tapaamaan Keto Kickstart valmentajat

Anni Sirviö,
Hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.
 
Fredu Sirviö,
Personal Trainer

Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia. Fredu on Personal trainer ja toinen Keto Kickstart -valmennuksen vetäjistä. Fredu tuo valmennukseen mukanaan motivoivan asenteen ja uskomattoman tietotaidon hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen maailmaan.

Tämän valmennuksen avulla saa tuloksia!

Valmennuksessa mukana jo yli 6000 suomalaista elämäntapamuuttajaa.

Kuulostaako joku näistä tutulta?

Olet kokeillut jokaisen dieetin, mutta heikoilla tuloksilla

✔ Kamppailet painonpudotuksen kanssa, ja vaaka menee väärään suuntaan
 
✔ Sinulla on istumatyö tai liian vähän liikuntaa arjessa
 
✔ Energiatasot alhaalla ja sokerikoukku
 
✔ Kyllästynyt syömään ruokia, jotka aiheuttavat turvotusta ja vatsakipuja
 
✔ Ei ole aikaa harrastaa liikuntaa, mutta haluat pudottaa painoa
 
✔ Haluat kiinteyttää kroppaa ja tuoda esiin muodot

Silloin tämä ohjelma on sinua varten!

Ohjelma

Saat rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.

Yhteisö

Pääset myös mukaan Facebook -yhteisöömme, jossa järjestetään viikkolivejä, inspiroivia haasteita ja josta löydät aina auttavaa kättä.

Livet

Pääset osallistumaan supersuosittuihin Keto Kickstartin livelähetyksiin Fredun ja Annin kanssa. Näitä et halua missata!

Usein kysytyt kysymykset

Ei, ehdottomasti ei! Liittyessäsi nyt mukaan saat valmennuksen jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla. Pääset viikottain osallistumaan live webinaareihin, ilman mitään rajoituksia.

Ei missään nimessä! Haluamme tukea pysyviä elämäntapamuutoksia, ja toisin kuin monissa muissa valmennuksissa, niin meiltä saat materiaalit ja tukiryhmän käyttöösi pysyvästi.

Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Valmennuksellamme on 4.8 tähden arvio Facebookissa ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Ehdottomasti! Meillä on lukuisia jäseniä, jotka ovat kokeilleet lähes kaikki dieetit ja valmennukset läpi, mutta vasta Keto Kickstartin löydettyään ovat saaneet pysyviä tuloksia. 

Verkkovalmennuksen ostanut asiakas saa pääsyn portaaliin, jossa asiakas saa käyttöönsä ohjeistuksen valmennuksen aloittamiseen. Kyseisestä portaalista löytyvät linkit valmennukseen kuuluville keskustelufoorumeille ja tiedot, miten asiakas voi seurata suorana lähetyksenä lähetettävää niin sanottua live-valmennusta. Portaalista löytyy myös ohjeistusvideoita, reseptejä ja ateriasuunnitelma tukemaan live-valmennuksesta saatavaa tietoa. Live-valmennuksia järjestetään viikoittain ja ne kestävät n. 1-2 tuntia kerrallaan 

Valmennuksessa suositaan aitoja ja ravinnerikkaita ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä. Esimerkiksi proteiinin lähteitä kuten, naudanlihaa, kanaa ja kalaa. Hyviä ja terveellisiä rasvan lähteitä kuten esimerkiksi kananmunia, avocadoa, voita ja oliiviöljyä. Myös herkullisia kasviksia kuten esimerkiksi lehtikaali, pinaatti, parsakaali, kukkakaali.

Tämä on yleinen harhaluulo. Rasva ei lihota, sokeri, pitkälle prosessoitu teollinen ruoka sekä lisä- ja täyteaineet lihottavat. Ei rasva. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todettu olevan tehokas hoitokeino lihavuuden hoitoon.
Todellisuudessa nykypäivänä on todella paljon mielenkiintoista tutkimusta ketogeenisen ruokavalion vaikutuksista hyvinvointiimme. Olemme ravintonörttejä ja aina tutkimme uusimpia julkaisuja ja tutkimusta aiheesta. Joten voit olla varma, että ohjelma sisältää tuoreimmat tiedot ketogeenisestä ruokavaliosta.
Ei lainkaan! Valmennuksessa opetetaan myös minkälaisia alkoholeja voit ruokavaliolla juoda. Jos päällimmäisenä tavoitteena on laihtuminen, niin kannattaa juoda vähän ja maltillisesti.