fbpx

KETO VEGE

Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen.

Nyt vain 69€

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla johdonmukaisesti ketogeenistä ruokavaliota.

Energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähemmän tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla. 

KETOGEENINEN RUOKAVALIO JOHTAA RASVANPOLTTOON

Kun ketogeenistä ruokavaliota noudatetaan useita viikkoja, solujen toiminta muuttuu.

Tähän muutokseen kuuluu mm. solujen energiansaannin muuttuminen sekä nukkuvien geenien herääminen. Nämä geenit pysyvät hiljaa, kun syödään tavanomaista länsimaalaista hiilihydraattipitoista ravintoa.

Vähitellen keho säätää aineenvaihduntaansa toimimaan rasvalla ja ketoaineilla, tämä johtaa kaksinkertaiseen rasvanpolttovauhtiin verrattuna hiillihydraattia sisältävän ruokavalion aikaiseen rasvanpolttoon.

Samalla glykolyysi, hiljainen tulehdus ja oksidatiivinen stressi vähenevät. Tämän seurauksena ketoadaptaatiolla on selkeitä hoitavia vaikutuksia, kliinisissä tutkimuksissa on havaittu metabolisen oireyhtymän ja 2 tyypin diabeteksen lievenevän. Oireiden lieventymistä on havaittu myös monissa muissa sairauksissa.

Kopio_-Nimetön-3.png

Ketogeeninen kasvisruokavalio käytännössä

Ketogeenisessä kasvisruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraatteja, jotta ketoaineiden tuotanto kehossa lähtisi käyntiin. Siedettyjen hiilihydraattien ja proteiinin määrä vaihtelee yksilöiden vällillä noin 30 – 50 gramman välillä, riippuen insuliiniresistenssistä. Proteiinin määrä vaihtelee 0,6 – 1,2 gramma / painokilo. On monta tapaa koostaa tasapainoinen ketogeeninen ruokavalio syöden puhdasta, aitoa ruokaa. Jotta ruoka olisi maistuvaa, terveellistä, toimivaa ja kestävää, on hiilihydraattirajoituksen lisäksi kiinnitettävä huomiota ruoan laatuun.

Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen?

Keto Vege -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen kasvisruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.

Online valmennusportaali

Keto Vege sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan ketogeenisen kasvisruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen.

Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä

Pääset mukaan kasvisketoilijoiden omaan Facebook -tukiryhmään, jossa löydät tukea, tsemppiä, herkullisia reseptejä, infoa ja inspiraatiota.

Live Q&A kyselytunteja

Pääset osallistumaan myös Annin ja Fredun Live kyselytunteihin. Kyselytunnit ovat olleet todella suosittuja ja niistä löytää kokeneemmatkin ketoilijat aina jotain uutta.

5/5

Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen?

Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.

Nyt vain 69€

Tapaa valmentajasi

Tervetuloa tapaamaan Keto Vege valmentajat

Anni Sirviö,
Hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.
 
Fredu Sirviö,
Personal Trainer

Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia. Fredu on Personal trainer ja toinen Keto Kickstart -valmennuksen vetäjistä. Fredu tuo valmennukseen mukanaan motivoivan asenteen ja uskomattoman tietotaidon hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen maailmaan.

Kuulostaako joku näistä tutulta?

Olet kokeillut jokaisen dieetin, mutta heikoilla tuloksilla

✔ Kamppailet painonpudotuksen kanssa, ja vaaka menee väärään suuntaan
 
✔ Sinulla on istumatyö tai liian vähän liikuntaa arjessa
 
✔ Energiatasot alhaalla ja sokerikoukku
 
✔ Kyllästynyt syömään ruokia, jotka aiheuttavat turvotusta ja vatsakipuja
 
✔ Ei ole aikaa harrastaa liikuntaa, mutta haluat pudottaa painoa
 
✔ Haluat kiinteyttää kroppaa ja tuoda esiin muodot

SILLOIN TÄMÄ OHJELMA ON SINUA VARTEN!

ohjelma

Saat rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.

Yhteisö

Pääset myös mukaan Facebook -yhteisöömme, jossa järjestetään viikkolivejä, inspiroivia haasteita ja josta löydät aina auttavaa kättä.

Livet

Pääset osallistumaan supersuosittuihin viikkoliveihin. Nämä auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi ennätysajassa!