21 päivän ketostartti

29.99

Aloita ketogeeninen ruokavalio oikeaoppisesti! Tämä joka kodin keto-opas auttaa sinua aloittamaan ja onnistumaan ketogeenisen ruokavalion aloituksessa.

Kuvaus

21 päivän ketostartin tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Oppaan avulla opit noudattamaan ketogeenistä ruokavaliota ja polttaa tehokkaasti kehon omia rasvavarastoja.

21 päivän ketostartti sisältää

 • Pysyvän pääsyn 76 sivuiseen sähköiseen PDF-ohjelmaan
 • Kattavan ohjeistuksen ketogeenisen ruokavalion aloittamiseen
 • 21 päivän ateriasuunnitelman
 • Herkulliset reseptit
 • Ostoslistat, helpottamaan kaupassakäyntiä

Tämä ohjelma sopii sinulle, jos haluat:

 • Aloittaa ketogeenisen ruokavalion
 • Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti
 • Vähentää naposteluja ja ruokahalua
 • Päästä eroon aivosumusta
 • Saada enemmän energiaa päivääsi
 • Voida paremmin kuin koskaan ennen

Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin

Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Lisää energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Tehokasta rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähentää tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla.

Uusi Metflex-valmennus nyt erikoistarjouksessa

X