Naisten treeniohjelma
paketti

Naisille suunniteltu tehokas treeniohjelmapaketti

Nyt vain 97€

Kurssit jotka sisältyvät ostoon

Alkuperäinen hinta: €207

Tervetuloa mukaan tehokkaiden naisten treeniohjelmien pariin

Treenaamisen tulee olla mielekästä, mutta myös palkitsevaa. Nämä treeniohjelmat soveltuvat eri elämäntilanteisiin ja antavat sinulle kattavan lähtölaukauksen tehokkaan treenaamisen maailmaan. Tämän paketin jälkeen et enää muita treeniohjelmia tarvitse.

Tästä paketista löydät kolme suosittua ohjelmaa:

Fitstart
Fitstart -treeniohjelma on suunniteltu naisille, jotka haluavat aloittaa kiinteyttämään ja parantamaan lihaskuntoa salitreenin avulla.

Get Lean
Get Lean -treeniohjelman avulla opimme parhaat strategiat polttaa rasvaa tehokkaasti.

Goddess
Goddess Bodyn avulla me lähdetään rakentamaan jumalattaren kroppaa. Eli tarkoitus on korostaa naisellisia muotoja ja löytää kapea lantio.

Naisten treeniohjelmapaketti nyt erikoistarjouksessa vain 97€ (Ovh: 207€)

Tapaa ohjaajasi

Tervetuloa tapaamaan Fitstart ohjaajasi

Fredu Sirviö,
Personal Trainer

Fredu Sirviö on Personal Trainer, ravintoasiantuntija ja entinen ammattiurheilija. Fredu on suorittanut Fitness tutkintonsa Australialaisessa Fit College -koulussa. Fredu omaa kattavan tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredun inspiroiva ote liikuntaan ja hyvinvointiin tempaisee mukanaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka monta treeniä viikossa ohjelma sisältää?
Ohjelmissa tehdään kaksi tai kolme salitreeniä viikossa. Yksi treenikerta kestää noin 45min – 60min. Treenit on suunniteltu olemaan mahdollisimman tehokkaita ja ykinkertaisia, joita voi tehdä joka salilla. Haluan myös kannustaa sinua harrastamaan hyötyliikuntaa ja panostamaan ravintoon.
 
Mitä jos olen aloittelija?
Ei hätää. Treeniohjelmat käyvät sekä aloittelijoille, että kokeneelle salikävijälle. Ohjelmat sisältävät kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja opastuksen, että pääset itse vain keskittymään treenistä nauttimiseen. Facebook tukiryhmä tarjoaa myös arvokasta lisäopastusta matkan varrelle.
 
Mitä treenivälineitä tarvitsen?
Tarvitset vain kuntosalikortin. Lähes jokaiselta kuntosalilta löytyy tarvittavat laitteet treeniohjelman suorittamiseen. Reipas ja motivoitunut mieli on paras treeniväline :)
 
Voinko tehdä tämän treeniohjelman kotona?
Nämä treeniohjelmat ovat suuniteltu antamaan todellisia tuloksia ja sen takia treenit tulee tehdä kuntosalilla, missä on laitteet ja liikkeet voi toteuttaa turvallisesti ja oikein.
 
Kuinka kauan ohjelma kestää?
Saat jäsenyyden Facbook tukiryhmään ja valmennuksen materiaaleihin pysyvästi. Voit hyödyntää niitä rajattomasti.

Naisten Treeniohjelma
paketti

Naisten treeniohjelmapaketti nyt erikoistarjouksessa vain 97€ (Ovh: 207€)