fbpx

NUTRIX

Verkkovalmennus joka auttaa sinua löytämään itsellesi tärkeät ja toimivat ravintolisät

Nyt vain 87€

Viritä itsesi energiseksi ja hyvinvoivaksi!

Löydä laadukkaimmat ja olennaisimmat ravintolisät tukemaan optimaalista hyvinvointiasi ja vältä tehottomat ja heikkolaatuiset valmisteet.

Nutrix on Suomen ensimmäinen ravintolisävalmennus, joka vie sinut optimaalisen suorituskyvyn äärelle

Nutrix-valmennuksesta saat viihdyttävässä ja helposti ymmärrettävässä paketissa kattavan ymmärryksen oman terveyden virittämisestä korkeammille tasoille.

Yli puolet suomalaisista syövät lisäravinteita tietämättä tarkemmin niiden vaikutuksista tai laadusta.

Kauppojen hyllyt ovat pullollaan toinen toistaan heikkolaatuisimpia ravintolisiä, joiden alkuperää voi vain arvailla. Myös tutkimusten mukaan tavallisista ravintolisistä ei useinkaan ole hyötyä. Kuinka löytää itselleen tärkeät ja riittävän hyvät valmisteet?

Nutrix auttaa sinua valitsemaan itsellesi tärkeimmät hyvinvointituotteet

Kun valitset laatua, pääset vähemmällä kuormituksella ja saat helpommin parempia tuloksia. Nutrix auttaa sinua löytämään ja tunnistamaan laadukkaimmat ja terveydelle olennaisimmat tuotteet markkinoiden sekamelskasta. Pääset vihdoin virittämään itsesi ja hyvinvointisi aivan uudelle tasolle!

Finterveys 2017 -tutkimuksen mukaan 25–74-vuotiaista suomalaisnaisista 66 prosenttia ja miehistä 54 prosenttia käyttää lisiä.

Tuotteita on hirmu monenlaisia – eikä mikään taho tarjoa selkeää ohjeistusta niiden käyttöön.
Oletko käyttänyt magnesiumia kramppien poistamiseksi – ilman tuloksia?
Oletko kokeillut c-vitamiinia flunssan parantamiseksi – tuloksetta?
Mitä tuotteita minun kannattaa käyttää – ja miten valita parhaat keinot itseni virittämiseen?

Tämä kurssi vastaa näihin kysymyksiin

Viritä itsesi ja vointisi huippuunsa Annin ja Ollin avustuksella!

Jos haluat päivittää itsesi ja jaksamisesi, niin olet oikeassa paikassa

Olet ehkä kuullut kirjastani Supermarket Survival. Siinä kerron, kuinka opettaa keho haluamaan parempaa ruokaa, niin että terveys sujuu hyvin ajattelemattakin. Jätin siitä lähes kokonaan pois ravintolisät ja muut erikoisemmat keinot hyvinvoinnin virittämiseen.

Olen kuitenkin käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja ja ainakin tuhansia tunteja myös niiden tutkimiseen, testailemiseen ja eri näkökulmiin perehtymiseen. En sano ystävällekään että ”ruoka parantaa” jos pullonkaula on muualla.

Olen neuvonut pitkään asiakkaita, ystäviä ja tuntemattomiakin livenä, netissä ja kaikenlaisissa tilanteissa, ja intohimonani on aina löytää keinot jotka toimivat ja joita on helppo toteuttaa. Joskus ne ovat tuttuja ja tavallisia, osa niistä voi olla uusia ja vieraita.

Joka tapauksessa kansainvälinen hyvinvointitrendi tuo mukanaan kaikenlaisia ajatuksia, tekniikoita, teknologioita ja tuotteita. Niistä suurin osa ei toimi kovinkaan hyvin. Haluan näyttää sinulle sen pienen määrän asioita, jotka toimivat, ja joita on helppo hyödyntää.

Olli Posti

Olli Posti, Nutrix valmentaja & ravintokirjailija

Oletko valmis päivittämään ravitsemuksesi?

Opi valitsemaan tehokkaimmat ja laadukkaimmat ravintolisät, joiden avulla päivität itsesi ja vointisi uudelle tasolle

Nyt vain 87€

Tapaa valmentajasi

Tervetuloa tapaamaan Nutrix valmentajat

Anni Sirviö,
Hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.
 
Olli Posti,
Ravintovaikuttaja

Olli Posti on omistautunut levittämään ravitsevamman syömisen sanomaa suomalaisille. Ollin oivallukset ovat tuttuja luennoilta, mediasta, blogeista ja yhteisöistä. Vuonna 2016 hänet valittiin vuoden terveysvaikuttajaksi julkisessa some-äänestyksessä. Ollilta ilmestyi vuodenvaihteessa opaskirja Supermarketissa selviytymiseen.

Mitä valmentajistamme sanotaan?

Anni ja Olli ovat auttaneet jo useita tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin pariin!

"Luulin että syötän perheelleni oikealaista ravintorikasta suureksi osaksi Luomu ruokaa, mutta ihmettelin että olo kuitenkin voisi olla ruuan jälkeen parempikin... Nyt vinkeillä videoista olen saanut paljon jätettyä turhaa huonoa oloa tuottavia asioita pois joten yllättäviä vaikutuksia heti."

Jesse Kutila

Anni olet käytännön guru ja nero ja vain lapsi on muuttanut elämääni reilussa kolmessa viikossa enemmän kuin sinä.

Sanna Hokkanen

Anni on ollut oppaanani matkalla hyvinvoinnin pariin. En olisi pystynyt tähän matkaan ilman Annin motivointia ja tukea. Hänen kanssaan työskenteleminen on yksi parhaista valinnoistani.

Emmi Thomenius

Olen ollut pitkään jo Annin valmennuksessa ja täytyy sanoa, hän on aivan täyttä timanttia. Anni on erittäin kannustava ja kuuntelee sekä osaa auttaa aina tarvittaessa. Annin ammattitaito on aivan uskomaton ja hän todella osaa motivoida ihmisiä.

Tero Siukkola

Olet ollut minulle suuri inspiraation lähde ja sun ansiosta on elämässäni 11kk ilman kipua takana ja sairauteni muutenkin täysin oireeton

Eveliina Kosunen

Nutrixin avulla saat tuloksia!

Nutrix -nettivalmennus auttaa sinua löytämään avaimet huippu-fiilikseen!

Online valmennusportaali

Nutrix sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan valmennusmateriaalin

Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä

Pääset mukaan todella aktiiviseen Facebook -tukiryhmään, jossa löydät tukea, vinkkejä, infoa ja inspiraatiota.

Live Q&A kyselytunteja

Pääset myös osallistumaan Annin ja Ollin kuukausittain järjestettäviin Live kyselytunteihin!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko tämä kuukausimaksulla?
Ei, ehdottomasti ei! Liittyessäsi nyt mukaan saat valmennuksen jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla.
 
Poistuuko materiaalit käytöstäni jonkun ajan jälkeen?
Ei missään nimessä! Haluamme tukea pysyviä elämäntapamuutoksia, ja toisin kuin monissa muissa valmennuksissa, niin meiltä saat materiaalit käyttöösi pysyvästi.
 
Mitä jos tämä ohjelma ei olekkaan minulle?
Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun. 
 
Kuinka valmennusmateriaali toimitetaan?
Rakastamme luontoa ja haluamme pitää sen puhtaana myös tuleville sukupolville. Siksi kaikki materiaalit ovat digitaalisessa muodossa. Voit katsoa materiaaleja kaikilla laitteilla, esim kännykällä, iPadillä tai tietokoneella. Kaikki materiaali on välittömästi liittymisen jälkeen saatavillasi. 
 
Tarvitseeko minun hankkia liuta ravintolisiä?
Päinvastoin. Nutrix auttaa sinua vähentämään tehottomien ja turhien ravintolisien käyttöä. Nutrix auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot lisäravinneviidakosta, joten et enää tuhlaa aikaasi ja rahaasi turhiin tuotteisiin.
 

ohjelma

Saat rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.

Yhteisö

Pääset myös mukaan Facebook -yhteisöömme, jossa Anni ja Olli tiimeineen vastailee kysymyksiin ja jakaa lisää tietoa aiheista.

Livet

Olli ja Anni järjestävät kuukausittain Facebook -tukiryhmässä Live Q&A kyselytunteja