fbpx
Shredded -Treeniohjelma Miehille

Shredded -Treeniohjelma miehille

Polta supertehokkaasti rasvaa samalla kiinteyttäen lihasta

Nyt vain 69€

Tervetuloa mukaan Shredded -treeniohjelman pariin.

Shredded -treeniohjelman avulla opimme parhaat strategiat polttaa rasvaa tehokkaasti salitreenin avulla.

Ohjelmassa tehdään kaksi salitreeniä viikossa, pätkäpaastoillaan ja seurataan myös ruokavaliotamme. Voit noudattaa haluamaasi ruokavaliota, tässä ohjelmassa on tärkeää seurata päivän kaloritavoitteita.

Pätkäpaastoilu tukee rasvanpolttoa ja lihasmassan kiinteyttämistä. Tästä ohjelmasta löydät oman moduulin, jossa käymme kattavasti läpi pätkäpaaston aloittamisen. Pätkäpaasto yhdistettynä salitreeniin on erinomainen strategia, jos haaveenasi on polttaa rasvaa ja kiinteyttää kroppaa, samalla säilyttäen lihasmassa.

Tapaa ohjaajasi

Tervetuloa tapaamaan Fitstart ohjaajasi

Fredu Sirviö,
Personal Trainer

Fredu Sirviö on Personal Trainer, ravintoasiantuntija ja entinen ammattiurheilija. Fredu on suorittanut Fitness tutkintonsa Australialaisessa Fit Collegessa. Fredu omaa kattavan tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredun inspiroiva ote liikuntaan ja hyvinvointiin tempaisee mukanaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka monta treeniä viikossa ohjelma sisältää?
Tässä ohjelmassa treenataan salitreeni kaksi kertaa viikossa. Yksi treenikerta kestää noin 45min – 60min. Treenit on suunniteltu olemaan mahdollisimman tehokkaita ja ykinkertaisia, joita voi tehdä joka salilla. Haluan myös kannustaa sinua harrastamaan hyötyliikuntaa ja panostamaan ravintoon. Shredded -ohjelmassa ravinnon ja kalorivajeen ylläpidon merkitys on erityisen tärkeä.

Mitä jos olen aloittelija?
Ei hätää. Treeniohjelma käy sekä aloittelijoille, että kokeneelle salikävijälle. Ohjelma sisältää kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja opastuksen, että pääset itse vain keskittymään treenistä ja rasvanpoltosts nauttimiseen. Facebook tukiryhmä tarjoaa myös arvokasta lisäopastusta matkan varrelle.

Mitä treenivälineitä tarvitsen?
Tarvitset vain kuntosalikortin. Lähes jokaiselta kuntosalilta löytyy tarvittavat laitteet treeniohjelman suorittamiseen. Reipas ja motivoitunut mieli on paras treeniväline :)

Voinko tehdä tämän treeniohjelman kotona?
Tämä treeniohjelma on suuniteltu antamaan todellisia tuloksia ja sen takia treenit tulee tehdä kuntosalilla, missä on laitteet ja liikkeet voi toteuttaa turvallisesti ja oikein.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?
Tämä on yksi tehokkaimmista treeniohjelmista ja tulet näkemään tuloksia hyvinkin nopeasti. Tärkeintä on sitoutua noudattamaan treeniohjelman ohjeita.

Kuinka kauan ohjelma kestää?
Saat jäsenyyden Facbook tukiryhmään ja valmennuksen materiaaleihin pysyvästi. Voit hyödyntää niitä rajattomasti. Itse ohjelma kestää 8 viikkoa ja voit sen jälkeen aloittaa ohjelman uudestaan alusta tai siirtyä seuraavan ohjelman pariin.

Shredded -treeniohjelma

shredded -Treeniohjelma

Shredded -treeniohjelma nyt vain 69€