fbpx
Warrior -Treeniohjelma miehille

Warrior -Treeniohjelma miehille

Miehille suunniteltu treeniohjelma, jonka avulla rakennat unelmiesi kropan.

Nyt vain 69€

Tervetuloa mukaan Warrior -treeniohjelman pariin.

Warrior ohjelman avulla me lähdetään rakentamaan lihaksikasta ja sopusuhtaista kroppaa. Eli tarkoitus on korostaa oikeita lihasryhmiä, jotka saavat kroppasi näyttämään upealta.

Ohjelmassa tehdään kolme salitreeniä viikossa, pätkäpaastoillaan ja seurataan myös ruokavaliotamme. Voit noudattaa haluamaasi ruokavaliota, tässä ohjelmassa on tärkeää seurata päivän kaloritavoitteita.

Pätkäpaastoilu tukee rasvanpolttoa, kasvuhormoonituotantoa ja lihasmassan kiinteyttämistä. Erinomainen strategia, jos haaveenasi on saada lihaksikas ja kiinteä kroppa. Siitä useimmat miehet haaveilevat.

Tapaa ohjaajasi

Tervetuloa tapaamaan Fitstart ohjaajasi

Fredu Sirviö,
Personal Trainer

Fredu Sirviö on Personal Trainer, ravintoasiantuntija ja entinen ammattiurheilija. Fredu on suorittanut Fitness tutkintonsa Australialaisessa Fit Collegessa. Fredu omaa kattavan tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredun inspiroiva ote liikuntaan ja hyvinvointiin tempaisee mukanaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka monta treeniä viikossa ohjelma sisältää?
Tässä ohjelmassa treenataan salitreeni kolme kertaa viikossa. Yksi treenikerta kestää noin 45min – 60min. Treenit on suunniteltu olemaan mahdollisimman tehokkaita ja ykinkertaisia, joita voi tehdä joka salilla. Haluan myös kannustaa sinua harrastamaan hyötyliikuntaa ja panostamaan ravintoon.

Mitä jos olen aloittelija?
Ei hätää. Treeniohjelma käy sekä aloittelijoille, että kokeneelle salikävijälle. Ohjelma sisältää kaiken tarvittavan ohjeistuksen ja opastuksen, että pääset itse vain keskittymään treenistä nauttimiseen. Facebook tukiryhmä tarjoaa myös arvokasta lisäopastusta matkan varrelle. Jos sinulla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta saliharjoittelusta, suosittelen Fitstart -treeniohjelmaa

Mitä treenivälineitä tarvitsen?
Tarvitset vain kuntosalikortin. Lähes jokaiselta kuntosalilta löytyy tarvittavat laitteet treeniohjelman suorittamiseen. Reipas ja motivoitunut mieli on paras treeniväline :)
Voinko tehdä tämän treeniohjelman kotona?
Tämä treeniohjelma on suuniteltu antamaan todellisia tuloksia ja sen takia treenit tulee tehdä kuntosalilla, missä on laitteet ja liikkeet voi toteuttaa turvallisesti ja oikein.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?
Tämä on yksi tehokkaimmista treeniohjelmista ja tulet näkemään tuloksia hyvinkin nopeasti. Tärkeintä on sitoutua noudattamaan treeniohjelman ohjeita.

Kuinka kauan ohjelma kestää?
Saat jäsenyyden Facbook tukiryhmään ja valmennuksen materiaaleihin pysyvästi. Voit hyödyntää niitä rajattomasti. Itse ohjelma kestää 8 viikkoa ja voit sen jälkeen aloittaa ohjelman uudestaan alusta tai siirtyä seuraavan ohjelman pariin.

Warrior -Treeniohjelma miehille

Aloita jo tänään! Warrior nyt vain 69€