Supersuositun Liemessä-blogin uunifetapasta ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvana versiona. Tässä versiossa korvaamme pastan ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvalla kesäkurpitsanuudelilla.
Tarvitset:
- kaksi pientä kesäkurpitsaa
- 200g Fetajuustoa
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 punainen chilipalko
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- pippuria
- suolaa
Resepti:
- Leikkaa vihanesleikkurilla kesäkurpitsa ohueksi nauhaksi
- Laita öljyllä voideltuun uunivuokaan feta ja kaada päälle noin 1 dl oliiviöljyä
- Lisää kirsikkatomaatit ja kierittele ne öljyssä
- Lisää lopuksi runsaasti vastarouhittua mustapippuria, suolaa ja pilkotut valkosipulinkuynnet.
- Laita vuoka uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi. Sen jälkeen nosta hieman lämpötilaa 225 asteeseen ja laita uunin grillivastukset päälle ja anna vielä olla noin 5 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
- Sekoita kesäkurpitsanuudelit vuokaan ja tarjoile välittömästi.